Salg og leveringsbetingelser

Bestilling

Alle priserne på siden er inkl. Moms og eksl. Ev. Fragt. Alle priser er opgjort i danske kroner.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten er gyldig fra kunden har modtaget varen.

Ønsker kunden at gøre brug af fortrydelsesretten bedes denne kontakte os, enten pr. telefon eller mail.

Ved brug af fortrydelsesret krediterer vi fuld købspris(fragt bliver ikke krediteret)..

Det er muligt at benytte fortrydelsesretten ved at nægte modtagelsen af varen eller ved at overdrage varen til postvæsenet.

Returadresse:
Smartlåse

Knud bro allé 5H

3660 Stenløse

Fragtomkostninger & levering

Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Betaling

Betaling kan ske med bank-/kreditkort eller fakturering.

  • Bank/kreditkort

Vi accepterer. Visa/Dankort

  • Faktura

Du betaler efterfølgende pr. faktura. 8 dages betalingsfrist. Du skal være over 18 år og må ikke have nogen betalingsanmærkninger for at kunne anvende fakturabetaling. Leveringsadressen skal være den samme som din folkeregisteradresse. Ved for sen betaling pålægges en påmindelsesafgift med det beløb, som er tilladt ifølge loven, dvs. p.t. DKK 100, samt forsinkelsesrente på 7 % + gældende referencerente. Der foretages almindelig kreditprøvning uden kopi til orientering. Der skal betales et fakturagebyr på 15 kr. Fakturaen sendes med varen

Sikkerhed & Fortrolighed

Stålkarmen.dk garanterer, at vi aldrig overdrager dine personoplysninger eller din mailadresse til tredjepart, såfremt der ikke er særlige omstændigheder, der taler for det, f.eks. at politi, anklagemyndighed eller lignende kræver oplysninger.

Ordrer fra udlandet

Vi sender for nærværende udelukkende til Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Danmark.

Persondata

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

 

Hvis du betaler med faktura er det ligeledes nødvendigt at oplyse Cpr-nummer. Stålkarmen.dk har ikke adgang til dine CPR-oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Stålkarmen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle ansatte i Stålkarmen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.staalkarmen.dk er Kasper Mølkjer. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til www.staalkarmen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

Som registreret hos stålkarmen.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stålkarmen via e-mail: info@smartlaase.dk